Silvano Biagini

Silvano Biagini

Tijdens de jaren 1960, een historische periode voor onze natie die stond bekend als het "economische mirakel", opende een kleine winkel in Bologna met een merk van accessoires, rekening houdend met de naam van haar oprichter, Silvano Biagini.
Deze exclusieve designer maakt gebruik van hoge kwaliteit krokodil slangenhuid gecombineerd met fijne weefsels die leven geven aan een van een soort portemonnees en modieuze originele verzamelingen van superieure ontwerpen.
Tijdens de jaren 1980 en 1990 beweerde het merk zijn identiteit door het precieze punt van referentie in handgemaakte lederen goede verkoop.
Na 20 jaar, werd de Antonius Group Co. Ltd opgericht in Modena, als een nieuwe poging van de artisan onder leiding van de designer Alberto Amidei.
Dankzij het teamwork en alliantie tussen deze twee innovatieve ontwerpers gecombineerd met hun passie voor ambachtelijk vakmanschap en de hoogste superieure materialen beschikbaar, vorm een winnende gezamenlijke inspanning die aan het begin van het derde millennium heeft geroepen het Silvano Biagini-merk dat deel van de groep van Antony uitmaakt.

Er zijn geen producten in deze categorie.