Over Parisinni

Parisinni sinds 1979

Parisinni is sinds 1979 een familiezaak die zich heeft gespecialiseerd in mannenmode, sinds kort is er ook een mooie dames collectie zoals jassen, tassen en schoenen.

De winkel Parisinni is zeer centraal gelegen aan de De Keyserlei in Antwerpen tussen het Centraal Station en de Diamantwijk. Uit deze Diamantwijk komen traditioneel veel van onze internationale klanten, vandaar dat wij altijd een zeer sterke prijs-kwaliteit verhouding erop na houden. Ons team zal er steeds voor zorgen dat de klant professioneel en met een glimlach zal geholpen worden, dit doen wij tenslotte al met plezier sinds 1979. Onze jassen, misschien wel het grootste aanbod in Antwerpen en omstreken zowel in de zomer als in de winter met onder andere merken als Canada Goose, Parajumpers, Moose Knuckles, Mackage, Paul & Shark, Nobis en Peuterey. . Ook is er een zeer groot aanbod in polo’s, t-shirts en sweaters met merken als Paul & Shark, In.Gold.we.Trust, Killer Instinct, Antwerp Republic, Barrow, Mod Wave Movement, Fred Perry, Versace jeans Couture, Peuterey, Moose Knuckles, Parajumpers, Iceberg, Carlo Colucci en nog meer. Met onze hemden hebben we altijd ruim 100 verschillende designs en kleuren van onder meer Eden Valley, Versace Jeans Couture en Paul & Shark.
Natuurlijk hebben we naast de polo’s, hemden en jassen een ruim aanbod in sneakers, petten, jeans, chino’s broeken, kostuums, riemen, portefeuilles, tassen, sjaals, ondergoed, homewear, en nog veel meer. Kortom genoeg om ons een bezoekje te brengen in Antwerpen waar we elke dag open zijn ook op zondagnamiddag. Voor een aantal van deze artikelen kunt u uiteraard ook in onze online store of onze Facebookwinkel of Instagramwinkel terecht